روانشناسی/ روانشناسی خانواده
روانشناسی شناخت فرد دروغگو : چگونه فرد دروغگو را بشناسیم و بهش اعتماد نکنیم
در این مطلب ما به شما میگیم یک فرد دروغگو را چطوری شناسایی کنید و بهش اعتماد نکنید
اروانشناسی شناخت فرد دروغگو :ول از همه بیائید راجع به خوبی های مهارت شناخت و تشخیص افراد دروغگو باهم مطالعه کنیم و ببینیم که چقدر این مسئله ممکن است برای ما مسئله مهمی باشد.
در میان اخبار
- فوری :مسعود پزشکیان بدشانسترین رئیسجمهور تاریخ ایران شناخته شد +عکس
- اسنپ کابران فعالش را سوپرایز کرد / اضافه شدن قابلیت فوق العاده ویژ به کابران فعال اسنپ
- کارمند ارشد شهرداری همسرش را ناجوانمردانه به قتل رساند/ علت قتل
- بازم سر و کله مهراد جم بعد سالها پیدا شد / خوانندگی مهراد جم برای تولد آرتام پسر خوشگلش+
- واکنش و استوری جنجالی مهراد جم به تولد آرتام پسرش بعد از جدایی از دنیا جهانبخت / آرتام چقدر بزرگ شده + عکس
خب حالا که این مطلب هارا خواندید فکر کنم درک بهتری کسب کرده باشید.خوبی های شناخت افراد دروغگو برای این خوب است که ما در طول زندگی معامله های زیادی خواهیم کرد. و چه خوب است ما بدانیم که فرد مقابل ما دروغ میگوید یا نه!
برای مثال خیلی وقت ها افراد کلاهبردار مهارت خوبی در دروغ گفتن دارند که بتوانند از این مهارت خود در نهایت بتوانند مردم ساده که بلد نیستند را تشخیص بدهند و طعمه خود قرار بدهند!
با دروغ گفتن آنهارا گول بزنند و بتوانند سود ببرند از دروغ گفتن خود!
بحث بعدی دروغ گفتن افراد نزدیک زندگی ما است که بسیار مهم است زیرا فکر کنید فرزند خود ، پدر مادر خود،خواهر یا برادر یا حتی رفیق و اشنا به هر دلیلی به ما دروغ بگویند .
به این فکر کنید چقدر ممکن است تاثیر بگذارند در ما برای مثال ؛همانطور که دیدید دروغ گفتن افراد نزدیک ما چقدر تاثیرات بدی روی ما خواهد گذاشت!
حالا که فهمیدیم که دروغ ها چه تاثیراتی روی ما دارند بریم سراغ تشخیص دادن آنها و متوجه آنها شدن!
تشخیص دروغ گفتن ممکن است برای برخی افراد دشوار باشد، اما با تمرین و توجه به برخی نشانهها و رفتارها میتوان به اطمینان بیشتری در این زمینه دست پیدا کرد. برخی از روشهایی که میتوانید برای تشخیص دروغ گفتن افراد از آنها استفاده کنید، عبارتند از:
۱. توجه به بدنیازارهای فرد: وقتی کسی دروغ میگوید، ممکن است علائمی مانند لرزه دست، تعریق، نگرانی و یا سعی در اجتناب از ۲. بررسی صحت ادعاهای فرد: اگر فردی شروع به گفتن ادعاهایی کرد که با تجربههای شما واقعیت ندارد، ممکن است دروغ گفته باشد. در این صورت، میتوانید از او بیشتر جزئیات بپرسید تا صحت ادعاهایش را بررسی کنید.
۳. توجه به زبان بدن فرد: رفتارها و حرکات بدنی فرد میتواند در مورد دروغ گفتنشان اطلاعات بیشتری به شما بدهد. اگر فردی در حین صحبت کردن با شما از چشمان شما و یا چشمهایش دور بشود، صدایش کم یا بلند شود، یا حتی با دستانش به صورت ناخودآگاه به صورت، گردن یا صورتش لمس کند، این ممکن است نشانههایی از دروغ گفتن باشند.
۴. سؤالات دقیق و مستقیم: اگر شما به فردی سؤالات دقیق و مستقیم بپرسید، ممکن است دروغ گفتنشان را آشکار کنید. برای مثال، به جای پرسیدن “آیا شما این کار را انجام دادهاید؟”، میتوانید پرسش دقیقتری مطرح کنید مانند “در چه زمانی و با چه شرایطی این کار را انجام دادهاید؟”.
در نهایت، باید توجه داشت که هیچ روشی ۱۰۰٪ موثر در تشخیص دروغ گفتن نیست و برخی افراد ممکن است بتوانند دروغ را به خوبی پوشش دهند. به هر حال، با تمرین و توجه به نشانههای دروغ گفتن،میتوانید به اطمینان بیشتری در این زمینه دست پیدا کنید. همچنین، باید به افراد با احترام و با کمال حوصله و توجه به آنها گوش داد و تلاش کرد تا مسائل را به شیوهای مستقیم و دوستانه حل کرد.
تمرین و کار های زیادی هستند که میتوانند روی مهارت تشخیص دادن فرد دروغگو به ما کمک کنند چشمهای شما بیشتر از حد معمول به چشم میخورد. با توجه به این علائم میتوانید تشخیص دهید که فرد دروغ میگوید یا خیر.
این هم در نظر داشته باشید افراد دروغگو اکثرا دو دسته اند
۱-دروغگو های تازه کار
۲-دروغگو های حرفه ای
درغگو های تازه کار معمولا از صورت و میمیک فیسشان معلوم میشود که دروغ میگویند یا نه و از استرس انها میشه خیلی راحت فهمید!
و اما دروغگو های حرفه ای !
این دسته از افراد بسیار سخت است فهمیدن راست یا کذب بودن حرفشان
این دسته معم.لا عادت دارند موقع دروع گفتن خود را بسیار خونسرد و صبور نشان دهند.
انها معمولا عادت دارند وقتی میخواهند دروغ بگویند خود را بی تفاوت نشان دهند در رابطه با مسئله مورد نظر
در این مطلب قصد کمک کردن به شما را داشتیم در رابطه با افراد دروغگو .
کپی لینک کوتاه خبر: https://faalchi.com/d/2rbwm6