جدیدترین آمار مبتلایان تب دنگی در کشور اعلام شد | چند نفر در ایران به تب دنگی مبتلا شدند؟
تب دنگی | رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از ابتلای ۱۸۹مورد مبتلای «تب دنگی» در کشور خبر داد و گفت: ۴۴ مورد انتقال محلی ثبتشده که از این تعداد، ۱۱ مورد در شهرستان «بندرلنگه» استان هرمزگان و ۳۳ مورد در «چابهار» استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شدهاند.
دکتر شهنام عرشی ، با بیان اینکه براساس گزارشهای نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال جاری تا ۲۱ شهریور ماه، ۱۸۹ ابتلای «تب دنگی» گزارش شده، اظهار کرد: بر مبنای بررسی اپیدمیولوژیکی انجام شده برای بیماران، در حال حاضر اکثریت موارد تشخیص داده شده سابقه سفر به خارج از کشور داشتهاند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره چگونگی شناسایی بیمارانی که سابقه سفر به خارج از کشور داشتهاند، توضیح داد: دانشگاههای علومپزشکی استان فارس یعنی دانشگاههای علومپزشکی شهرهای «گراش»، «لارستان»، «جهرم» و «شیراز» توانستهاند اغلب موارد ابتلای وارده را تشخیص دهند؛ منظور از موارد وارده این است که افراد، سابقه سفر به خارج از ایران را دارند و در کشوری دیگر به این بیماری مبتلا شدهاند.
در میان اخبار
- نرخ جدید اجاره آپارتمان در مناطق 4 و 5 شهر تهران چقدر است؟
- نحوه بازسازی آشپزخانه برای ایجاد مطبخ + تصاویر
- فوری، اعلام آماده باش سراسری در تهران از امشب 13 آذر 1403
- انتقاد تند مازیار لرستانی از فیلم های کمدی سینما / حرف های زشتی می زنند که از خجالت آب شدم
- کودتای کره جنوبی چقدر در اقتصاد ایران تاثیر دارد؟ / قیمت موبایل و لوازم خانگی بعد از کودتا کره جنوبی در در ایران گران می شود؟
عرشی افزود: همچنین دانشگاههای علومپزشکی هرمزگان، بوشهر، قزوین، چابهار، زاهدان، شهیدبهشتی، ایران، گیلان، مشهد، قم، ایرانشهر و اصفهان توانستهاند بیمارانی که سابقه سفر به خارج از کشور داشتهاند را شناسایی کنند.
وی درباره میزان ابتلای محلی به بیماری تب دنگی در کشور گفت: براساس گزارشهای ارائه شده، ۴۴ مورد انتقال محلی ثبت شده که از این تعداد، ۱۱ مورد در شهرستان «بندرلنگه» استان هرمزگان و ۳۳ مورد در «چابهار» استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شدهاند.
عرشی درباره وضعیت صید پشه آئدس در کشور نیز گفت: در حال حاضر، پشه آئدس «اجیپتی» در استانهای هرمزگان، سیستانوبلوچستان و بوشهر حضور دارد و همچنین پشه آئدس «آلبوپیکتوس» در استانهای گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجان شرقی صید شده است.