جزییاتی تازه از حذف یارانه | یارانه کدام دهک ها حذف می شود ؟
یارانه به کمکهای مالی دولتی اطلاق میشود که به منظور حمایت از اقشار کمدرآمد و کاهش هزینههای زندگی ارائه میشود. این کمکها میتوانند شامل پرداخت نقدی، تخفیف در قیمت کالاها و خدمات یا حمایت از بخشهای خاص اقتصادی باشند. هدف از ارائه یارانهها، افزایش دسترسی مردم به نیازهای اساسی مانند غذا، مسکن و بهداشت است. با این حال، بحثهایی درباره تأثیرات یارانهها بر اقتصاد و بازار کار نیز وجود دارد و برخی معتقدند که این کمکها ممکن است باعث وابستگی افراد به دولت شود.
مجلس شورای اسلامی بر مصوبه خود درباره پرداخت یارانه نقدی و مستمری به خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و حذف یارانه دهکهای ۸، ۹ و ۱۰ اصرار کرد تا این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف شود.
در جلسه امروز دوشنبه - ۸ بهمن ماه - صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در مورد موارد اعاده شده (بازگردانده شده) از شورای نگهبان در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان بر خلاف نظر شورای نگهبان در بند (ت) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه، بر مصوبه خود اصرار کردند.
در میان اخبار
- لیلا اوتادی با ظاهری جدید پیداش شد | این مدل تیپ زدن ها از لیلا اوتادی بعید بود
- تصویر عاشقانه طلا سریال سوجان در کنار همسر و فرزندش | عاشقانه زهرا جهرمی و همسر جنتلمنش
- جزییاتی تاره واریز سهام عدالت | واریز سهام عدالت جدید صحت دارد ؟
- لیلا اوتادی کچل کرد | لیلا اوتادی هم به جمع حاشیه سازان می پیوندد ؟
- بمب نقل و انتقالات استقلال منفجر شد | ستاره جوان به استقلال آمد
طبق بند (ت)، سازمان هدفمندسازی یارانهها موظف است، یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) (منوط به عدم مغایرت با اساسنامه این نهاد) و سازمان بهزیستی کشور و یارانه آرد و نان (خرید تضمینی گندم) را مستقیماً به حساب ذینفع نهایی پرداخت نماید. تعیین ذینفع نهایی در بخش یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان هدفمندسازی یارانهها و در بخش یارانه آرد و نان خرید تضمینی گندم با همکاری وزارت جهاد کشاورزی صورت میگیرد.
دولت مکلف است در سال ۱۴۰۴ یارانه نقدی خانوادههای پردرآمد (دهکهای هشتم، نهم و دهم) را حذف نماید.
آییننامه اجرائی این بند توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاههای اجرائی مذکور (مرتبط) ظرف مدت حداکثر یک ماه از الزمالاجراء شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.