به دنبال یک روش ساده برای لاغری هستید ؟ | با خوردن این دو میوه لاغر شوید
لاغری به فرآیند کاهش وزن و کاهش چربیهای اضافی بدن اطلاق میشود که معمولاً با تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و سبک زندگی همراه است. برای دستیابی به لاغری سالم و پایدار، مهم است که به جای رژیمهای سخت و موقتی، به یک رویکرد متعادل و بلندمدت برای تغذیه و ورزش توجه شود.
لاغری با پرتقال و نارنگی
تحقیقات جدید دانشمندان نشان میدهد که ماده موجود در پرتقال و نارنگی میتواند از چاقی جلوگیری کند.همه ما میدانیم که خوردن میوهها به طور کلی برای سلامتی مفید است. میوهها سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر هستند که به بهبود عملکرد بدن کمک میکنند. میتوانند به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و حتی افزایش انرژی کمک کنند. همچنین، میوهها میتوانند به حفظ وزن سالم و کاهش خطر بیماریهای مزمن کمک کنند.
دانشمندان دانشگاه غربی انتاریو در کانادا دریافتهاند که ماده نوبیلتین که در پرتقال و نارنگی یافت میشود، میتواند تا حدودی مانع افزایش وزن شود و و خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی را در موش کاهش دهد.
در طول آزمایش، جوندگان به دو گروه تقسیم شدند و سپس برای افزایش چربی، رژیم غذایی پرکالری گرفتند. به یک گروه از موشها نوبیلتین، یک فلاونوئید طبیعی که عمدتاً در پوست مرکبات یافت میشود، در طول مداخله غذایی داده شد.
در میان اخبار
- قیمت طلا و سکه امروز 20 بهمن بازهم افزایشی شد | افزایش قیمت طلا و سکه رکورد زد
- قیمت دلار امروز20 بهمن 1403 | قیمت دلار کاهش یافت
- افزایش قیمت برنج همه را در شوک فرو برد | برنج هم از سفره مردم پرکشید
- قیمت طلا و سکه امروز 20 بهمن ماه 1403 | قیمت طلا و سکه ترمز برید
- قیمت خودرو امروز 20 بهمن ماه 1403 | ثبات به بازار خودرو بازگشت
به گفته دانشمندان، نتایج قابل توجه بود؛ با وجود رژیم غذایی مشابه، جوندگانی که نوبیلتین دریافت کردند، لاغر باقی ماندند. آنها همچنین سطح چربی خون پایینتری داشتند و حساسیت به انسولین را افزایش دادند.
وقتی این ماده به حیواناتی که قبلاً از چاقی رنج میبردند، داده شد؛ وضعیت آنها نیز بهبود یافت. به طور خاص، میزان پلاکهای چربی در شریانها کاهش یافت که خطر حمله قلبی و سکته را کاهش داد.
در ابتدای مطالعه، دانشمندان معتقد بودند که نوبیلتین آنزیم AMP کیناز را فعال میکند که مسئول تجزیه چربیها است، اما آزمایشات بیشتر نشان داد که مکانیسم اثر این ماده متفاوت است. برای شناسایی مکانیسمهای اثرات درمانی این فلاونوئید، دانشمندان قصد دارند اثر آن را بر روی انسان مطالعه کنند.
نتایج این مطالعه در Journal of Lipid Research (JLR) منتشر شده است.