عکس زیرخاکی از 20 سالگی زهره حمیدی | چهره زیبا و خاص زهره حمیدی در 40 سال پیش
زهره حمیدی با بازی در سریالهای پرمخاطبی مانند “کارآگاه” و “تولدی دیگر” به شهرت و محبوبیت زیادی دست یافت. بازیهای روان و طبیعی او در این سریالها، او را به یکی از چهرههای محبوب تلویزیون تبدیل کرد.
فوری ، زهره حمیدی بازیگر مشهور درگذشت
علت مرگ حامد پسر 26 ساله و جوان زهره حمیدی چیست
زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون بعد از تحمل یک دوره بیماری که با سرطان لوزالمعده (پانکراس) دستوپنجه نرم میکرد، چهارم شهریور درگذشت.
پیکر زهره حمیدی صبح چهارشنبه ۷ شهریور در بیبی سکینه کرج دفن خواهد شد.
در میان اخبار
- ثبت نام اقساطی و فوق العاده ایران خودرو ویژه آبان 1403 | نحوه ثبت نام خودروهای اقساطی ایران خودرو
- روانشناسی خانواده : درد دلی که همسرم رو نسبت به من مشکوک کرد و آتیش به زندگیم انداخت
- اعلام شرایط جدید برای دریافت بیمه بیکاری برای متقاضیان + مبلغ حقوق ماهانه
- فاجعه مرگ مشکوک ۹ وکیل زبر دست خبر ساز شد
- 4 روش جالب وسریع برای تیزکردن موچین ابرو به روش آرایشگرهای حرفه ای
درگذشت شوکه کننده بازیگر محجوب سینما و تلویزیون
زهره حمیدی در هشتم اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک به دنیا آمد؛ تحصیلاتش را تا دیپلم رشته اقتصاد ادامه داد و با بازی در فیلم «دلاوران کوچه دلگشا» به کارگردانی حسن هدایت در سال ۱۳۷۱ وارد عرصه سینما شد.
وی چهار فرزند به نامهای حمید، مهتا و بیتا داشت که در حال حاضر حمید و مهتا خارج از ایران زندگی میکنند و دختر دیگرشان بیتا در ایران سکونت دارد. حمیدی پسر دیگری دیگری به نام حامد داشت که فوت شده است. بهدلیل دوری این بازیگر از نشر اطلاعات خصوصی در صفحات مجازی، اطلاعات بیشتر یا عکس فرزندان وی در فضای مجازی در دسترس نیست.
حمیدی در سال ۱۳۷۷ با سریال ایرانی کارآگاه به مخاطبین تلویزیون معرفی شد و از بازیگرانی بود که بهطور مداوم فعالیت خود را در تلویزیون ادامه داده است و از جدیدترین ایفای نقش او میتوان به مجموعه تلویزیونی «خداداد» اشاره کرد.
از دیگر آثار او میتوان به «راه و بیراه»، «شوخی با ستارگان»، «موج و صخره»، «لطفاً دور نزنیم»، «مزرعه کوچک»، «طلسم شدگان»، «گم گشته»، «دردسر والدین»، «بیابان عشق»، «تولدی دیگر»، «بهشت گم شده»، «آتیه»، «شوق پرواز»، «زمانی برای عاشقی»، «جدال با سرنوشت»، «مسافر زمان»، «پشت بام تهران»، «مثل یک کابوس»، «مهمانی از بهشت»، «بالهای خیس»، «همه بچهها ما»، «بَزم آخر»، «مستانه»، «افسون»، «دختران» و «پاتوق» اشاره کرد.